Är du min nya medarbetare? Administratör/ Marknadsförare

Kategorier: Blogg.

Retorikverkstaden behöver förstärkning! Är du min nya medarbetare?

Administratör/ Marknadsförare

 


Om Retorikverkstaden

Med ett brett kundsegment såsom företag, offentlig sektor, privatpersoner med flera erbjuder företaget utbildningar, föreläsningar och individuell retorikträning. Företaget arbetar också med analyser och skapande av text. Kännetecknande för Retorikverkstaden tjänster är hög kvalitet, personligt och skräddarsytt. Kontoret är i Skövde och arbetet sker över hela Sverige. När du arbetar för Retorikverkstaden befinner du dig i ett företag som står i utveckling och tillväxt och du kommer att bli en viktig del av den fortsatta resan framåt med ditt engagemang, driv och kunskap.

Om dig

Du tror, precis som jag, att utmärkt samarbete är nyckeln för en bra kundupplevelse och du inspirerar till utveckling genom ditt sätt att skapa nya kundkontakter och vårda befintliga. På ett proffsigt och strukturerat sätt arbetar du med marknadsföring och administration. Ansvar och resultat går hand i hand för dig, du är trygg i dig själv och får saker att hända på egen hand. Du har ett inlyssnande förhållningssätt och gillar utmaningar. Du ser också möjligheter och flexibla lösningar.

Du kommer att ansvara för olika typer av administration och marknadsföring inför och under uppdrag. Du ansvarar för en uppdaterad hemsida och marknadsföring via mejl, sociala medier och andra kanaler. Andra arbetsuppgifter är utskick, uppdaterade kundregister, assisterande hjälp vid föreläsningar mm. Tjänsten innebär också att du kommer att få använda din kreativitet, fantasi och initiativförmåga till att utveckla företaget än mer i skrift och layout. Jag är nyfiken och lyhörd för din kunskap och dina idéer!

Kanske är du en person som tidigare arbetat med liknande uppgifter eller drivit eget företag. Du kan också vara student och ha möjlighet och tid att arbeta vid sidan om dina studier. Arbetet utför du på företaget men kan också, efter överenskommelse, utföras på annan plats.

Vad förväntar jag mig av dig?

  • Utbildning inom kommunikation medier och it, administration, marknadsföring, sälj eller liknande. Alternativt arbetslivserfarenhet och kunskap inom området.
  • Erfarenheter och goda kunskaper i: Officepaketet, WordPress (krav), Canva/ Photoshop (eller liknande program).
  • Sociala medier såsom Instagram, LinkedIn, Facebook och Youtube.
  • Med fördel är du duktig på att filma och ta bilder.
  • Vid behov vara behjälplig med andra typer av administrativa uppgifter.

Är du den jag letar efter? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag, intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag: 15/6.  CV och personligt brev mejlas till jonna@retorikverkstaden.se

Timanställd: Cirka 40 h/månad med möjlighet till utökad tid. Arbetet utförs dagtid.
Lön: Enligt överenskommelse.
Startdatum: 1/9 2019
Lämplig bostadsort: Skövde med omnejd.
Kontaktperson: Jonna Nyberg jonna@retorikverkstaden.se Mob.nr. 0767 88 81 88.

Postadress:
Företagshuset/ Retorikverkstaden AB
Kungsgatan 14
541 30 Skövde