Skövde 4 juni: Bli stärkt och få styrkan att säga ifrån

Datum/Tid
4 juni 2019
18:30 - 20:00


Det effektivaste sättet att bemöta mobbningstekniker är att sluta acceptera dem. Jag ger dig styrkan att vara dig själv och våga säga ifrån när människor beter sig fel. Under föreläsningen får du lära dig att hantera jantelagen och konflikträdsla och skaffa dig verktygen som gör att du vågar ta den plats du vill ha. En fungerande kommunikation är en förutsättning för ett bra arbetsklimat. Men vad händer när du känner i maggropen att du inte blivit rätt behandlad? En blick, en elak kommentar eller tystnad. Oavsett om du vill gå privat eller i din yrkesroll är det här föreläsningen för dig. En föreläsning om självinsikt, egenansvar och att våga använda rösten du har.

Varmt välkommen!

Datum och plats: Skövde 4 juni
Lokal:
Scandic Billingen, stora salen plan 2
Tid: Kl. 18.30-20.00. Insläpp och fika från kl. 17.30
Pris: 295:- inkl moms. Kaffe och smörgås ingår.
Biljetter: Föreläsningen har begränsat antal platser.
Anmälan och betalning: Anmälan görs via formuläret nedan. Faktura skickas ut via mail i PDF-format till den mail du anger i anmälan.
Du som gör en anmälan via Personalklubben SkaS skriver ditt VGR-id vid ditt namn eller i i Ev kommentar. Fakturabeloppet redigeras automatiskt i efterhand.  Du skall få en bokningsbekräftelse på den mailadress du angett när din anmälan är mottagen.

Om du har frågor kring föreläsningen och anmälan är du välkommen att kontakta Jonna Nyberg via mail eller telefon: jonna@retorikverkstaden.se, 0767 88 81 88.

För bokningsvillkor läs igenom: Praktisk information

Smakprov från föreläsningen

Gör din bokning här

Bokningen är stängd för detta evenemang.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *