“Bli stärkt och få styrkan att säga ifrån”

8RyYXTRg

Konflikträdsla och jantelagen är härskarens bästa vänner och det effektivast sättet att bemöta mobbningstekniker är att sluta acceptera dem. Därför vill jag ge varenda person jag möter styrkan att vara sig själv och stå upp och kunna säga ifrån när människor beter sig fel. Men när herr och fru Jante knackar på dörren och har med sig en fruktkorg full av konflikträdsla, då blir det komplicerat. Under den här föreläsningen vill jag stärka er, ge er konkreta verktyg och inspirera till att ta den plats ni själva vill och har behov av. En föreläsning om självinsikt, egenansvar och att våga använda din röst.

Att arbeta med människor kräver lyhördhet och samarbetsförmåga. Att ha en fungerande kommunikation ger förutsättningar för att skapa goda relationer och ett bra arbetsklimat. Men vad händer när du känner i maggropen att du inte blivit rätt behandlad? En blick, en elak kommentar eller tystnad.

Jag sätter begreppen diskussion och konflikt i motsats till varandra och hjälper er att råda bot på både Jante, hjärnspöken och skitsnack. Ni får tips på hur de oslipade diamanterna kan fungera i harmoni med arbetsplatsens erfarna guld – alla ska få utrymme att tycka, tänka och göra!

Ni får fördjupade kunskaper om:

Mobbningstekniker – Hur kan de se ut?

Motstrategier – Hur hanterar man dem?

Bekräftartekniker – Hur förebygger man dem?

Se till att du går till jobbet med rätt känsla i magen!

Information om föreläsningen

Föreläsningen är 1 h 30 min lång. Inga förkunskaper krävs.

Praktisk information

MER ATT LÄSA OCH SE I ÄMNET FRÅN RETORIKVERKSTADEN

Artikel i Metrojobb om gnäll, skitsnack, skvaller och avundsjuka – “Här är varningssignalerna som tyder på en kass arbetskultur”

Debattartikel i bloggen-  “Att foga sig – så ger vi härskartekniker näring”

Artikel i Metro om Retorikverkstaden – ”Konflikträdsla och jantelagen är härskarens bästa vänner”

MetroSveriges Youtube – ”Därför ska du sluta foga dig under härskartekniker”

 

Jag vill veta mer om era behov och önskemål!

Fyll i namn och telefonnummer, så hör jag av mig!