Öppna tillfällen

Retorikverkstaden erbjuder följande öppna föreläsningar:

Retorik & kroppsspråk – så får du människor att lyssna!

onsdag 11 november 2020 Kl. 18.30-20.00

Jag är övertygad om att vi skapar goda relationer med bra kommunikation, retorisk kommunikation, från det stora till det lilla. Vi hittar retoriken – konsten att tala och skriva, överallt där vi möts, talar och skriver. Under den här föreläsningen får ni kunskap om retorikens grunder, varför och på vilket sätt människan påverkas till att känna, tänka eller göra något. En föreläsning för alla som vill inspireras av retoriska verktyg och tips!

För att kommunicera på ett bra sätt oavsett situation behöver du ha koll på kroppsspråket. Ingen vill begå den retoriska dödssynden – uttråkade lyssnare! Kroppsspråket står för en stor del av ditt förmedlade budskap och föreläsningen bjuder in till enkla, konkreta tips på bland annat handslag, hållning, röst, gester & mimik.

Och så var det fjärilarna i magen. Jag bjuder på garanterat fungerande metoder för hur du hanterar nervositet både före och under din presentation.

Retoriska kunskaper är på många sätt livskunskap. Fungerar det i relationen till kollegor, fungerar det många gånger på hemmaplan med.

Den röda tråden för föreläsningen är:
– Vad vill du att vi ska känna, tänka eller göra när vi har varit i kontakt med Dig?

Hoppas vi ses! 

Information

Datum: Onsdag 11 november, kl. 18.30-20.00 (inkl. bensträckare).

Plats: Föreläsningen sker digitalt via verktyget Teams. Du får en individuell länk mailad till dig i god tid innan föreläsningen.

Anmälan: Du bokar plats via mail: jonna@retorikverkstaden.se. Ange antal platser, kontaktuppgifter, samt mail som faktura ska skickas till. Pris. 225:- inkl. moms.

För bokningsvillkor läs igenom: Praktisk information

Varmt välkommen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inga Tillfällen
individue