Kontakt

Jonna

Jonna

Retorikkonsult

Jonna Nyberg är utbildad retorikkonsult vid Retorikkonsultprogrammet på Södertörns högskola i Stockholm. Med en fil.kand. i retorik erbjuder hon utveckling av er kommunikation med hjälp av utbildningar, föreläsningar och individuell retorikträning. Jonna driver en retorikblogg, är en flitigt anlitad retorikexpert i media och när du kliver in i retorikens värld gör Jonna din upplevelse lättillgänglig, konkret och anpassad. Målet är att du ska känna dig inspirerad och motiverad att fortsätta växa.

Elin

Elin

IT- och marknadsföringsansvarig

Elin Lidberg ansvarar för IT och digital marknadsföring. Hon är utbildad operativ digital kommunikatör från Karlstads Universitet och Campus Västra Skaraborg. Elin ansvarar för sociala medier, hemsidan och löser andra tekniska utmaningar som uppstår. 

Frida

Frida

Sälj- och marknadsansvarig

Frida Winter är sälj- och marknadsansvarig på Retorikverkstaden. Hon är utbildad Konceptutvecklare vid IHM Business School i Göteborg. Hon arbetar med retorik ur flera perspektiv – med marknadsföring och kommunikation i alla dess former. Ena dagen skapar hon marknadsplaner, andra dagen strategier och kommunikationskoncept. Hör av dig till Frida vid bokningsförfrågningar och kundevent.

Ta gärna kontakt med oss via formuläret!