Om Retorikverkstaden

Retorikverkstaden erbjuder inspirerande utbildningar och föreläsningar som ger användbara retoriska verktyg.

Retorikverkstaden bildades år 2013 av Jonna Nyberg, sedan dess har företaget växt och med på tåget är nu också Elin Lidberg och Frida Winter.

Både i arbetslivet och privat har vi behov av att vara tydliga med vad vi vill och kan – samtidigt som det är viktigt att nå fram och uppfattas som trovärdig. Inom ämnet retorik finns teorierna, metoderna och verktygen för att du ska uppnå syftet med din kommunikation. Det finns både en frihet och ett ansvar för att kommunicera på ett sätt där vi själva skapar förutsättningar för hur vi vill uppfattas och påverka andra människor. Vi brinner för att få andra människor att utvecklas med hjälp av ämnet retorik!

Har du några frågor? Hör gärna av dig till oss!

Varmt välkommen till Retorikverkstaden!

 

Om Jonna

Jonna Nyberg är utbildad retorikkonsult vid Retorikkonsultprogrammet på Södertörns högskola i Stockholm. Med en fil.kand. i retorik erbjuder hon utveckling av er kommunikation med hjälp av utbildningar, föreläsningar och individuell retorikträning

Jonna driver en retorikblogg, är en flitigt anlitad retorikexpert i media och när du kliver in i retorikens värld gör Jonna din upplevelse lättillgänglig, konkret och anpassad. Målet är att du ska känna dig inspirerad och motiverad att fortsätta växa.
Kontakta Jonna här.

Om Elin

Elin Lidberg ansvarar för IT och digital marknadsföring.Hon är utbildad operativ digital kommunikatör från Karlstads Universitet och Campus Västra Skaraborg.
Elin ansvarar för sociala medier, hemsidan och löser andra tekniska utmaningar som
uppstår. Kontakta Elin här.

Om Frida

Frida Winter är sälj- och marknadsansvarig på Retorikverkstaden. Hon är utbildad Konceptutvecklare vid IHM Business School i Göteborg.

Hon arbetar med retorik ur flera perspektiv – med marknadsföring och kommunikation i alla dess former. Ena dagen skapar hon marknadsplaner, andra dagen strategier och kommunikationskoncept. Hör av dig till Frida vid bokningsförfrågningar och kundevent.