Om Retorikverkstaden

Retorikverkstaden erbjuder inspirerande utbildningar och föreläsningar som ger användbara retoriska verktyg.

Retorikverkstaden bildades år 2013 av Jonna Nyberg, sedan dess har företaget växt och med på tåget är nu också Frida Winter.

Både i arbetslivet och privat har vi behov av att vara tydliga med vad vi vill och kan – samtidigt som det är viktigt att nå fram och uppfattas som trovärdig. Inom ämnet retorik finns teorierna, metoderna och verktygen för att du ska uppnå syftet med din kommunikation. Det finns både en frihet och ett ansvar för att kommunicera på ett sätt där vi själva skapar förutsättningar för hur vi vill uppfattas och påverka andra människor. Vi brinner för att få andra människor att utvecklas med hjälp av ämnet retorik!

Hör gärna av dig till oss om du vill utveckla din retoriska förmåga!

Varmt välkommen till Retorikverkstaden!

KONTAKT

Jonna

Jonna Nyberg är utbildad retorikkonsult vid Retorikkonsultprogrammet på Södertörns högskola i Stockholm. Med en fil.kand. i retorik erbjuder hon utveckling av er kommunikation med hjälp av utbildningar, föreläsningar och individuell retorikträning både i fysisk form men också digitalt. Jonna driver en retorikblogg, är en flitigt anlitad retorikexpert i media. När du kliver in i retorikens värld gör Jonna din upplevelse lättillgänglig, konkret och anpassad. Målet är att du ska känna dig motiverad och inspirerad att fortsätta växa.

frida

Frida Winter är ansvarig för försäljning och marknad, på Retorikverkstaden. Hon är utbildad Konceptutvecklare vid IHM Business School i Göteborg. Hon jobbar med retorik ur flera perspektiv inom marknadsföring och kommunikation i alla dess former. Frida skapar allt ifrån kommunikationskoncept till marknadsstrategier och med event som effektkanal. Hör av dig till Frida vid bokningsförfrågningar och om kundevent.

PRESS och MEdia

hitta till oss